24.09.2021

2021./2022. Studiju gada atklāšana pasākums starptautiskajiem studentiem

Aicināti visi starptautiskā pilna laika rudens uzņemšanas studenti un vietējie studenti, kuri uzsāk studijas angļu valodā (visi līmeņi - bakalaurs, maģistrs, doktorantūra).
Atklāšanas pasākums notiks 24.09.2021. pulksten 11.00 C korpusā, bibliotēkā – lasītavā (2. stāvā). Reģistrācija pasākumam sāksies pulksten 10.40.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Jūs variet piedalīties klātienē tikai tad, ja Jums nav jāatrodas pašizolācijā vai ir saderīgs Covid – 19 sertifikāts, vai esiet veicis Covid – 19 testu (derīgs 48 stundas, to var izdarīt Turības A korpusā, maksa ir 15 eur). Pirms ieejas pasākumā būs jāuzrada sertifikāts vai negatīvs tests kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

Tie studenti, kuri vēl nav Latvijā, ir laipni aicināti apmeklēt atklāšanas pasākumu tiešsaistē (Cisco Webex Stream). Ja vēl neesat saņēmis ielūgumu ar saiti, lūdzu, sazinieties ar uzņemšanas koordinatoru: Solvita Belova, Solvita.Belova@turiba.lv

Šīs tikšanās laikā studentiem būs iespēja iepazīt augstskolu, tikties ar fakultāšu un studentu padomes pārstāvjiem, un saņemt informāciju par studijām, imigrācijas jautājumiem un citu svarīgu informāciju.

Jautājumu gadījumā, lūdzu, sazinieties ar starptautisko attiecību biroju: Kristīne Tihanova, kristine.tihanova@turiba.lv, Tālrunis: +371 67625371

Citi pasākumi

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko lietošanas pieredzi mūsu mājas lapā. Nospiežot “Piekrītu” vai turpinot pārlūka sesiju, Jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Sīkdatņu izmantošanas kārtība.

Piekrītu
Ja Tev ir kādi jautājumi, tad raksti mums
Mēs ar Tevi sazināsimies tuvākajā laikā!
Paldies, Tavs pieteikums nosūtīts veiksmīgi!