Jaunumi

02.01.2023

2023. gada Turības kalendārs tapis sadarbībā ar studentiem

Kalendārs ir neatņemama ikdienas un darba dzīves sastāvdaļa, tāpēc jau tradicionāli Biznesa augstskola Turība rada savu īpašo galda kalendāru, lai svētku laikā un arī visu nākamo gadu priecētu gan augstskolas darbiniekus, studentus un sadarbības partnerus. 2023. gada galda kalendāra tapšanā aktīvi iesaistījās studenti.

Augstskolas studenti piedalījās foto sesijā un palīdzēja veidot kompozīciju idejas katra mēneša bildei, īpaši piedomājot par asociācijām ar konkrēto mēnesi. Tādēļ Biznesa augstskolas Turība studenti ar talantīgo fotogrāfu Uldi Laganovski noķēra katra mēneša burvību Turības apkārtnē. Kalendāra galvenā ideja ir parādīt Biznesa augstskolas Turība krāšņumu visā gada garumā, kā arī studentu dzīvi studijās un ārpus tām.

Paldies Biznesa augstskolas Turība studentiem, fotogrāfam Uldim Laganovskim un grafiskajam dizainerim Gundaram Strazdiņam par lielisko kopdarbu!

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko lietošanas pieredzi mūsu mājas lapā. Nospiežot “Piekrītu” vai turpinot pārlūka sesiju, Jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Sīkdatņu izmantošanas kārtība.

Piekrītu
Ja Tev ir kādi jautājumi, tad raksti mums
Mēs ar Tevi sazināsimies tuvākajā laikā!
Paldies, Tavs pieteikums nosūtīts veiksmīgi!