Jaunumi

11.01.2023

2023. gada pirmajā podkāsta "Eksperts tuvplānā" epizode veltīta skatuvei kā scenogrāfa rotaļu laukumam

Turības biznesa inkubatora podkāsta “Eksperts tuvplānā” jaunajā sezonā ar ekspertiem un viesiem tiksies jaunā podkāsta vadītāja, Turības Mentoru asociācijas mentore, radošās aģentūras Ai Production Latvia producente Aiga Baikova.

2023. gada sezonas podkāsta pirmajā epizodē “Skatuve - scenogrāfa rotaļu laukums” Aiga iztaujās Luīzi Anniju Rumpi, kura ir Falmouth Universitātes Lielbritānijā Tehniskā teātra mākslas absolvente, teātra un pasākumu entuziaste un šobrīd savas zināšanas turpina paplašināt pavisam citā jomā – viņa studē Biznesa augstskolā Turība maģistra programmu “Biznesa psiholoģija un cilvēkresursu vadība”.

Podkāsta jaunās sezonas pirmajā epizodē Luīze mūs iepazīstinās ar scenogrāfiju, viņas pieredzi studējot ārzemēs, Latvijas kultūras ainu un arī salīdzinās gan izglītību, gan scenogrāfa iespējas un atšķirības, kas redzamas Latvijas kultūras vidē.

“Man ļoti patīk strādāt dažādās vidēs, pielāgoties un iegūt jaunu pieredzi, noteikti redzu sevi, strādājot internacionālā vidē, patīk redzēt jaunas vietas un sastrādāties ar jauniem kolēģiem, šāda pieredze ļauj veikt secinājumus un sniegt priekšlikumus, lai uzlabotu kopējo ainu šeit Latvijā, ” atzīst Luīze.
Podkāsts “Eksperts tuvplānā” arī šogad būs redzams vienu reizi mēnesī Turības sociālajos kanālos.

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko lietošanas pieredzi mūsu mājas lapā. Nospiežot “Piekrītu” vai turpinot pārlūka sesiju, Jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Sīkdatņu izmantošanas kārtība.

Piekrītu
Ja Tev ir kādi jautājumi, tad raksti mums
Mēs ar Tevi sazināsimies tuvākajā laikā!
Paldies, Tavs pieteikums nosūtīts veiksmīgi!